Hoquei sobre patins

El Barça s'imposa al Noia per 6 a 0 en el primer partit de la final de l'OK Lliga

El Barça s'ha imposat descaradament al Noia, per 6 a 0, en el que ha estat el primer partit de la fase final de l'OK Lliga. El Palau Blaugrana ha viscut un matx en què els homes de Carlos Figueroa han demostrat que són clarament els favorits per guanyar la Lliga. I és que l'equip blaugrana va ser el líder en la fase regular del campionat, mentre que el Noia va acabar onzè, a 40 punts del Barça. En acabar el partit, el vicepresident de les seccions del FC Barcelona, Josep Maria Bertomeu, ha baixat al vestidor per felicitar el conjunt blaugrana.

Josep Maria Bertomeu s'ha estrenat al Palau com a vicepresident responsable de les seccions blaugrana. S'ha assegut a la llotja, però en una discreta tercera fila reservada als convidats. El Barcelona s'ha avançat amb una victòria en aquesta sèrie final pel títol de lliga, que es disputa a un màxim de cinc partits. El Noia n'ha sortit golejat, però ha posat les coses difícils. En els primers minuts ha disposat d'oportunitats molt bones per marcar, ha estavellat una bola al pal i ha fallat un penal. El gol d'Alberto Borregán ha capgirat el signe de l'enfrontament. Dos gols més abans del descans, el segon quan només quedaven 17 segons per acabar la primera meitat, han estat definitius. En el segons període, el Noia, amb les baixes dels sancionats Varias i López, ha encaixat tres gols més. Al final del partit, Josep Maria Bertomeu ha baixat al vestidor per presentar-se oficialment a la secció d'hoquei sobre patins del Futbol Club Barcelona.