El Barça s'imposa a la pista del Casademont Girona i el Manresa perd amb el Caja San Fernando

Victòria del Winterthur Barcelona a la pista del Casademont Girona, en el derbi català de la jornada. Els de Flores s'han imposat per 68-81, en un partit que no s'ha decidit fins a l'últim quart. Els altres quarts no han tingut un dominador clar i el marcador es movia per les ratxes de tots dos equips. Bodiroga, amb 16 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana, mentre que Lucas Recker, amb 19, ho ha estat del partit. En l'altre partit amb presència catalana, el Ricoh Manresa ha perdut a la pista del Caja San Fernando per 87-76. Aquesta tarda, el DKV Joventut rep la visita del TAU Vitòria en un dels partits més interessants de la jornada amb el retorn de Rudy Fernández.

El primer quart ha estat molt igualat, tots dos equips han sortit amb ganes i molt motivats per endur-se la victòria. Al final, un empat a 19 que descrivia totalment aquest primer temps. El segon quart ha començat a ser més el que seria la tònica del partit, un partit en què cap dels dos equips tenia el control total del joc, i en què el marcador es movia per ratxes. A una bona ratxa blaugrana responia el conjunt gironí amb una bona ratxa, i així successivament. En aquest temps el Barça ha gaudit de la màxima diferència fins llavors, de vuit punts (21-29), després de fer un parcial de 0-10 en una d'aquestes bones ratxes. Part del mèrit blaugrana se l'ha endut Marc Gasol, capturant un gran nombre de rebots (un total de 12 en tot el partit). Els jugadors marxarien als vestidors amb un 41-43 en el marcador. El partit estava del tot obert. El tercer quart ha estat una repetició del segon. Seguien les ratxes, però aquest cop amb menys encert. El Barça, sobretot, des de la línia de tir lliure, ha errat molt. El percentatge ha estat 14 tirs lliures transformats dels 21 que han llançat. Cap dels dos equips tenia el ritme del partit, i s'ha arribat al descans amb un 55-60 en el marcador. L'últim quart ha començat amb domini blaugrana. Els de Flores han aprofitat les errades dels locals, i fent un parcial de 0-5 s'han col·locat 10 punts amunt en el marcador (55-65). A partir d'aquest moment, el Barça ha començat a dominar ja el partit, fet que no havia succeït fins llavors, i s'ha arribat a posar 13 punts per sobre en el marcador (64-77). El Girona ja no ha reaccionat i ha perdut per 68-81.