Champions d'handbol

El Barça s'ha d'arremangar per imposar-se a l'Aalborg a la Champions d'handbol (30-34)

Joan Ramon VallvéActualitzat

El Barça tanca la primera volta de la Champions com a líder del grup encadenant sis victòries seguides, després d'haver perdut la primera jornada a la pista del Pick Szeged hongarès. Avui, però, no ho han tingut fàcil per guanyar a la pista de l'Aalborg danès, una de les revelacions de la competició.

Els danesos han imposat el seu joc en el primer quart d'hora de joc i, amb 7 a 4 al marcador, el tècnic Xavier Pascual ha hagut de demanar temps mort per tranquil·litzar l'equip, que acusava en excés l'absència per lesió de Dika Mem.

La reacció blaugrana ha estat immediata i, amb un parcial de 2 a 7, ha capgirat al marcador i ha arribat al descans amb avantatge, 14 a 15.

En la represa, l'entrada de Kevin Möller ha pujat l'eficiència de la porteria catalana i l'equip ho ha aprofitat per distanciar-se en el marcador. L'Aalborg ha fet un últim esforç i encara ha aconseguit posar-se només un gol per sota, 24 a 25, quan encara quedaven 12 minuts de joc.

Però, encara que sigui un tòpic, els partits es decideixen per petits detalls. Els danesos han estavellat una pilota al pal i Dolenec ha marcat a porteria buida. Poc després, el local Antonsen ha tirat des del centre de la pista, sense porter, i ha fallat. La sentència l'ha posat Aleix Gómez, des del punt de penal. Ha tirat 10 penes màximes i n'ha transformat 9.

El Barça acaba la primera fase líder, amb els mateixos punts que el PSG, i tot sembla indicar que es jugarà el primer lloc en la segona volta a la pista del conjunt francès.