Barça

El Barça s'entrena amb els 23 disponibles i a la tarda ho faran també abans de la llista de convocats per al viatge

El Barça s'ha entrenat aquest matí novament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb els 23 jugadors disponibles sobre la gespa. L'equip tornarà a entrenar-se aquesta tarda, a les 19.00, i després els tècnics donaran la llista de convocats per al viatge que portarà l'equip a Munic i a Oslo.

Actualitzat
El Barça s'ha entrenat novament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb els 23 jugadors disponibles sobre la gespa, mentre la directiva ha tancat el fitxatge de "Tata" Martino com a nou entrenador del primer equip. Cal recordar que, a banda dels 12 futbolistes del primer equip, 11 més del filial s'exerciten aquests dies sota les ordres del cos tècnic encapçalat per Jordi Roura i Rubi.

Carles Puyol, Ibrahim Afellay i Isaac Cuenca continuen treballant al marge per tractar les lesions que arrosseguen.

El Barça es tornarà a entrenar aquesta tarda en una sessió programada per a les 19.00. Després de l'entrenament, els tècnics donaran la llista de convocats per al viatge que portarà l'equip a Munic i a Oslo.

La plantilla viatjarà a Munic per a jugar contra el Bayern dels exblaugranes Pep Guardiola i Thiago Alcántara a les 18.30, en partit que TV3 oferirà en directe. Posteriorment, el Barça es traslladarà a Noruega a jugar contra el Valerenga, dissabte vinent a les 19.00 a l'Ullevaal Stadion d'Oslo.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut