Futbol sala

El Barça Senseit torna a derrotar el Benicarló (4-1) i ja és a les semifinals de la Lliga

El Barça Senseit ja és a les semifinals de la Lliga de futbol sala en eliminar el Benicarló al Palau. Els blaugrana, que havien guanyat el primer partit per un contundent 1-7, també han golejat al segon matx (4-1). Fernandão ha obert el marcador al minut 11, i després han arribat els gols de Javi Rodríguez, Fran Serrano i PC. A l'últim minut el Benicarló ha fet el gol de l'honor per mitjà de Valença. El Barça s'ha desfet d'un rival que havia quedat tercer a la lliga regular; el seu pròxim rival sortirà de l'enfrontament que protagonitzaran l'Interviú Fadesa i l'Autos Lobelle Santiago el 17 de maig.

Per l'altra banda del quadre, ja hi ha un altre equip classificat per a les semifinals: El Pozo Múrcia, que ahir va derrotar el Platges de Castelló a la tanda de penals i va sumar la segona i definitiva victòria de l'eliminatòria. L'altre semifinalista sortirà de l'enfrontament del 17 de maig entre el Carnicer Torrejón i l'Azkar Lugo.