Leo Messi fa exercicis d'escalfament en l'últim entrenament del Barça (EFE)
Barça

El Barça rep el Getafe en el duel entre el segon i el tercer de la Lliga

L'equip blaugrana vol recuperar provisionalment el liderat en un xoc d'estils antagònics

Actualitzat

El Barça rep aquesta tarda (16.00) el Getafe, el sorprenent tercer classificat de Primera, en un duel que li pot retornar el liderat a l'equip blaugrana, ni que sigui per un dia, abans que el Reial Madrid jugui diumenge contra el Celta.

Al marge de veure si evoluciona el Barça de Quique Setién, el partit té diversos al·licients, com és el contrast d'estils de joc entre els dos equips i les ventilades diferències entre l'actual entrenador barcelonista i Pepe Bordalás, el responsable de l'equip madrileny. Tots dos han repetit en els dies previs que tot està oblidat, però a ningú se li escapa que el que passi a la gespa pot escriure un nou capítol en el duel entre dos entrenadors antagònics. 

L'altre al·licient l'encarna Ángel Rodríguez, el davanter del Getafe, que és un dels grans candidats per reforçar el Barça en cas que pugui fitxar un substitut per al lesionat Ousmane Dembélé. El davanter canari, tot i no ser titular, suma 9 gols en aquest campionat. Finalment, també serà interessant veure en acció Leo Messi, que encadena tres jornades de Lliga sense sumar gols al seu compte de 14 dianes, tot i que en els últims dos partits de Lliga ha sumat 5 assistències de gol per als seus companys

Per al Barça la novetat segura és el retorn de Gerard Piqué a l'eix de la defensa després de complir sanció al camp del Betis. El seu company serà presumiblement Samuel Umtiti, ja que el sancionat, ara, és Clément Lenglet. Al lateral esquerre s'espera el retorn de Jordi Alba, suplent a Sevilla, i altres jugadors que van ser suplents contra el Betis, com Ansu Fati o Arthur, poden tornar també al titular.   

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut