Actualitat blaugrana

El Barça recupera Giovani per visitar el Betis, mentre espera l'arribada de Milito amb pubàlgia

El Barça recupera Giovani dos Santos. El mexicà ja està bé de la lesió al turmell i estarà a disposició de Rijkaard per jugar contra el Betis. A més, el jugador s'ha estalviat el viatge per jugar l'amistós amb Mèxic, tot i que dimarts va rebre l'alta mèdica. A més, el Barça espera avui l'arribada de Milito. El jugador ha tingut un episodi de pubàlgia a la concentració de l'Argentina, que va acabar descartant el blaugrana. Els serveis mèdics del Barça valoraran avui mateix la pubàlgia de Milito.

Actualitzat

L'entrenament d'ahir a Can Barça el van dirigir Neeskens i Guardiola, mentre Rijkaard es va reunir amb Txiki. Ronaldinho continua sense entrenar-se, tot i que alguns jugadors amb molèsties es van deixar veure al camp de la Masia.

Touré Yaya segueix el seu pla de recuperació i ja ha rebut la segona infiltració. Ahir es va entrenar al gimnàs amb altres lesionats com Ronaldinho i Henry. Márquez va fer un bon entrenament i fins i tot va tocar pilota. Mentrestant, Deco evoluciona positivament.

Ronnie dolgut amb la premsa

Segons ha pogut saber TV3, Ronaldinho està molt dolgut per les acusacions de falta de professionalitat que està veient als diaris. I, a hores d'ara, només els seus companys de vestidor el defensen.






 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut