Barça

El Barça presenta Javier Mascherano i anuncia que no farà cap més fitxatge

Javier Mascherano va ser ahir el protagonista de l'actualitat blaugrana. L'argentí va ser presentat oficialment just després de firmar el seu nou contracte que el vincula al Barça quatre temporades. El vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, que no va explicitar les xifres del traspàs per petició expressa del Liverpool, va filtrar que Mascherano ha renunciat a un percentatge de la seva fitxa per convertir-se en jugador blaugrana. Bertomeu també va anunciar que el Barça no fitxarà cap futbolista més en aquest mercat estival.

Actualitzat
Mascherano va arribar dissabte a Barcelona després que l'entitat catalana i el Liverpool van tancar de matinada l'acord pel qual el migcampista argentí fitxarà per quatre temporades a canvi d'un traspàs de 22 milions d'euros. Aquest dilluns, l'argentí va arribar a les vuit del matí a l'Hospital de Barcelona, on es va sotmetre a una primera revisió mèdica, abans de la segona fase, al centre mèdic del Camp Nou.

Totes les proves van resultar satisfactòries i el jugador es va dirigir a les oficines del Camp Nou a les sis de la tarda, per signar el contracte amb el president del club, Sandro Rosell. Una estona després, Mascherano va saltar a la gespa del Camp Nou per sotmetre's a una sessió fotogràfica i finalment, a les vuit del vespre, es va presentar davant la premsa a la sala París, en una acte en el qual no va assistir Rosell i sí el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, i el secretari tècnic del club, Andoni Zubizarreta.

No s'espera que el jugador entri en contacte amb la totalitat dels seus companys fins després dels partits internacionals de les seleccions, que obligaran a aturar el calendari de Lliga el cap de setmana vinent. Precisament, Espanya i l'Argentina jugaran a Buenos Aires d'aquí a dues setmanes en un amistós on s'espera que jugui Mascherano, com a capità de l'albiceleste.

Hleb, sortida imminent

Uns que arriben i els altres que estan a punt de marxar. És el cas del bielorús Aleksandr Hleb, que estaria a punt de recalar a la Premier, concretament al Birmingham. El club li està buscant la millor sortida, ja sigui en forma de cessió o traspàs. Si es confirma, suposaria el retorn de Hleb a la Lliga anglesa. Es desestima així l'oferta que li havia fet el Benfica.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut