El FC Barcelona ultima els últims detalls de cara al derbi de Copa (EFE)
Barça

El Barça prepara el derbi de Copa sense Iniesta ni Arnaiz

Els blaugranes s'han exercitat amb tots els jugadors disponibles més els joves del filial Aleñá i el porter Varo. Mina no podrà entrar a la convocatòria perquè encara no té el trànsfer

Actualitzat

El Barça s'ha exercitat aquest dimarts a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar el partit d'anada dels quarts de final de Copa que en poc més de 24 hores haurà de jugar contra l'Espanyol.

Ernesto Valverde ha dirigit un entrenament amb les absències destacades d'Andrés Iniesta i de la jove perla del filial José Arnaiz, golejador destacat amb el primer equip a la Copa.

En canvi, sí que s'han entrenat amb total normalitat Nelson Semedo, Alcácer i Samuel Umtiti, a qui Valverde ha donat per descartat perquè fa massa poc que s'ha recuperat i no vol forçar-lo. Han completat la sessió d'entrenament Carles Aleñá i el porter Varo, del B.

Qui tampoc podrà jugar tot i que no té cap problema físic i s'entrena amb total normalitat és el recent fitxatge en el mercat d'hivern, Yerry Mina, ja que el FC Barcelona encara no ha rebut el trànsfer.

ARXIVAT A:
ValverdeEl Derbi
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut