ANÀLISI

El Barça perdona

Enllaç a altres textos de l'autor

Lluís Canut

Director i presentador del programa "Efectivament" d'Esport3

Actualitzat
Com ja s'ha convertit en un clàssic aquesta temporada en la majoria de partits de fora de casa, el Barça va perdonar ahir a Mestalla una gran oportunitat per deixar sentenciada la semifinal de Copa del Rei contra el Valencia. Als de Guardiola, que es va lamentar de les moltes oportunitats desaprofitades pels seus futbolistes, els va tornar a faltar l'instint "killer" que acostumen a tenir els grans equips a l'hora de sentenciar els partits.

Per sort, el d'ahir no era un partit de Lliga en què estaríem lamentant enorment haver cedit dos punts valuosos, com els que, per exemple, es van escapar a Anoeta, Cornellà-el Prat o El Madrigal, i que per culpa d'ells el Barça està despenjat a set punts del Reial Madrid en la classificació. L'empat, amb un gol marcat fora de casa, sempre és un bon resultat en el partit d'anada d'una eliminatoria a doble partit, i ara es té l'oportunitat de rematar la feina dimecres que ve al Camp Nou.

De fet, tal com es troba físicament l'equip, limitat per lesions de llarga durada, més les musculars i el descans obligat a jugadors com Xavi, que porten molta fatiga acumulada, el fet d'haver saldat amb un empat la visita al camp del tercer classificat a la Lliga hauria de deixar-nos satisfets, però, com que aquest Barça ens tenia tan ben acostumats, ara, cap altre resultat que no sigui la victòria no sembla prou satisfactori. Encara que, després d'haver guanyat els tres títols disputats aquesta temporada (Supercopa d'Espanya, Supercopa d'Europa, més el mundial de clubs), els blaugrana són a les portes de classificar-se per jugar una altra final, cosa que no tots podran dir.
Anar al contingut