El Barça perd en l'últim quart un partit que tenia controlat contra el Montepaschi

El Barça ha encaixat la segona derrota consecutiva a l'Eurolliga (88-85). Ho ha fet a la pista del Montepaschi de Siena en un partit que els blaugrana han dominat durant els primers 30 minuts. La reacció final de l'equip italià, amb un impressionant Myers, ha estat clau i ha anul·lat tota la feina que els catalans havien fet en els tres primers períodes. I és que l'aler del Montepaschi ha anotat 16 dels seus 17 punts en els últims 10 minuts.

Bon primer període de tots dos equips amb un joc vistós i molt efectiu en atac. L'exblaugrana Rentzias ha fet mal a l'equip català sota els taulers, però el Barça, amb uns efectius Fucka i Ilievski, ha acabat els 10 primer minuts per davant (23-25). El Barça, amb més intensitat defensiva, ha anul·lat el joc ofensiu de l'equip italià i ha aconseguit un parcial d'1-14 inicial al segon quart (26-39), amb una esmatxada final de Grimau. El Barça ha controlat el rebot defensiu i no ha permès al Montepaschi segones opcions de tir. Tot i la millora de l'equip italià, els blaugranes han anat als vestidors amb 6 punts de marge (39-45). De la mateixa manera que el Barça ha augmentat la intensitat defensiva al segon període, el Montepaschi ho ha fet a la represa. Amb el suport dels 6.000 aficionats, l'equip de Siena s'ha situat a només 3 punts (53-56). Quan més malament ho passava l'equip de Joan Montes, els italians han afluixat, potser per l'efectivitat des de la línia exterior del Barça. Un parcial de 0-10 ha tornat a donar avantatge als catalans que han arribat als 10 últims minuts amb 12 punts d'avantatge, 57-69. Els 10 últims minuts han estat per oblidar. Els blaugrana han vist com un Myers fins llavors desaparegut ha assumit la responsabilitat i, amb 16 punts en aquest quart, ha capgirat el partit i ha condemnat el Barça a sumar la segona derrota consecutiva a la competició europea.