Handbol

El Barça perd a la pista del Fotex Veszprém (31-26) i s'acomiada de la Lliga de Campions

Els blaugrana no n'han fet prou amb els 4 gols de renda que portaven del partit d'anada al Palau i han caigut en l'eliminatòria de vuitens de final. Els hongaresos han dominat el partit en tot moment i han sentenciat en la recta final. La gran actuació del croat Mirza Dzomba (10 gols) i la bona segona meitat del porter Arpad Sterbik han estat clau. Els de Valero Rivera han estat a un bon nivell, però han trobat a faltar Xepkin (expulsat per tres exclusions en el minut 35) i Masip (lesionat) en els moments decisius.

La pressió del públic hongarès ha estat molt alta des de bon principi i el Fotex Veszprém ha sortit en tromba. El Barça ha sabut aturar l'empenta inicial dels locals gràcies a la bona feina en atac estàtic dels blaugrana. En defensa no han estat tan encertats els de Valero Rivera. Els extrems Pasztor i Dzomba han estat un malson constant per Ohlander i han fet que l'entrenador barcelonista es veiés obligat a demanar temps mort. Els hongaresos han continuat dominant el partit, però amb avantatges mínims fins que han tornat a la càrrega ens els últims 10 minuts del primer temps. El Veszprém s'ha posat per davant en l'eliminatòria en el minut 27 (16-11), però el Barça ha fet tres gols abans d'arribar al descans i ha posat el 16-14 en el marcador. La segona part ha començat amb un nou contratemps pels catalans ja que Andrei Xepkin, el millor defensor de l'equip, ha estat exclòs per tercera vegada i per tant ha estat desqualificat. Els hongaresos han continuat a la seva i poc a poc ha anat augmentant les diferències. Els gols dels esquerrans del Fotex Veszprém, el macedoni Lazarov i el croat Dzomba, han posat el seu equip amb cinc gols d'avantatge (26-21) que complicaven molt la situació al Barça. Valero ha provat de fer entrar Barrufet, però no ha estat el revulsiu desitjat. Només les accions individuals de Xavi O'Callaghan han permès mantenir les esperances als blaugrana, però els locals han demostrat que són un autèntic equipàs i han sabut mantenir la distància. Un gol del cubà Pérez, a menys d'un minut per la conclusió, ha estat definitiu. Iker Romero ha retallat distàncies, però Lazarov ha segellat, sobre la botzina, el 31-26 final.