Els jugadors del Barça celebren un gol a la Copa (Reuters)
Barça

El Barça necessita recuperar les bones sensacions abans del partit de Champions a Lió

Encara que la distància amb el segon classificat, ara el Reial Madrid, continua sent significativa (6 punts), les últims dos partits han deixat males sensacions al líder de competició, una cosa perillosa quan s'acosta el moment decisiu de la temporada

Actualitzat

El FC Barcelona rep aquest dissabte (19.45) el Valladolid al Camp Nou, conscient que no es pot permetre una nova ensopegada a la Lliga, en què encadena dos empats contra el València (2-2) i l'Athletic (0-0).

Encara que la distància amb el segon classificat, ara el Reial Madrid, continua sent significativa (6 punts), les últims dos partits han deixat males sensacions al líder de la competició, una cosa perillosa quan s'acosta el moment decisiu de la temporada.

Recuperar el bon joc i aconseguir els tres punts davant el Valladolid és l'objectiu de l'equip d'Ernesto Valverde, la renovació per una temporada del qual, més una altra d'opcional, s'ha fet oficial aquest divendres. El tècnic haurà de fer una alineació pensant en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant l'Olympique de Lió, que dimarts espera els blaugranes.

Una de les principals novetats de la convocatòria és la tornada del lateral Jordi Alba, que es va perdre el partit de la jornada passada per sanció. Es perdran el partit contra el Valladolid, els lesionats Jasper Cillessen, Arthur Melo, Rafinha Alcántara i Samuel Umtiti, que aquesta setmana ha començat a treballar amb el grup però que encara no té l'alta mèdica.

El Valladolid torna al Camp Nou sense dos dels seus titulars, Oscar Plano -que compleix sanció- i Rubén Alcaraz -amb molèsties-, per la qual cosa hi haurà canvis en l'onze inicial. A més, Sergio González, qui ja va plantejar la possibilitat de fer algun canvi tàctic, tampoc podrà comptar amb Hervías ni amb Luismi, tots dos per lesió, mentre que ha deixat fora de la llista, per decisió tècnica, Moi.

Anar al contingut