Barça

El Barça, l'únic equip de Primera Divisió, juntament amb el Xerez, que encara no ha fitxat ningú

Van passant els dies i el Barça continua sense tancar cap fitxatge. Joan Laporta ja va dir que si d'ell depengués no fitxaria ningú, i, tal com van les coses, vés a saber si finalment això acabarà convertint-se en realitat. Des del club s'assegura, però, que es fitxarà, i es fitxarà bé, però el cert és que Guardiola voldria tenir la plantilla tancada per començar a treballar i el termini s'acaba.

Actualitzat
Només falta una setmana perquè el Barça torni a la feina i ara mateix és l'únic equip de Primera Divisió, juntament amb el Xerez, que encara no ha fitxat ningú. Això no havia passat mai en els últims temps. En les sis pretemporades anteriors de l'era Laporta, el Barça havia tancat pràcticament tots els fitxatges abans de començar a treballar. Guardiola comença a estar impacient. I no és l'únic.

De moment Filipe ja ha començat la pretemporada amb el Dépor i el Barça sembla que no esperarà gaire més si no el pot incorporar avui mateix. A la Corunya, però, fan com si ja no el tinguessin. Primer perquè a la botiga oficial del Dépor, la seva samarreta, i la de Lafita, que també podria marxar, estan rebaixades al 50 per cent. Sospitós. I segon, perquè Lotina ja en parla com si no hi fos.

Aquesta tarda hi ha una reunió clau per desencallar el cas Villa. El jugador anirà a veure el president del València i li demanarà que el deixi marxar al Barça.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut