Futbol sala

El Barça Lassa salva el primer "match-ball" contra el Movistar Inter i força el quart partit de la final (3-2)

Els blaugrana s'han refet de l'ensurt de Ferrao, que passarà la nit a l'hospital en observació i han sumat un treballat triomf que evita que els madrilenys es proclamin campions de lliga

Laura BruguésActualitzat

Ambient de gala al Palau Blaugrana per ajudar el Barça Lassa a salvar el primer "match-ball". Un dia després que Paco Sedano anunciés que es retira aquesta temporada. Quan només s'hadvien disputat dos minuts, Ferrao ha protagonitzat el gran ensurt. Després de fer-li falta a Rafael, el blaugrana impacta amb el seu peu i queda estabornit a terra. Tot i recuperar la consciència ja no ha continuat i l'han traslladat a l'hospital per fer-li proves i passarà la nit en observació.

L'ensurt no ha afectat el Barça. Quan s'ha reprès el joc, Sergio Lozano ha marcat l'1-0, el cinquè gol que fa en aquest "play off" i li ha volgut dedicar al seu amic Sedano. Ràpidament ha arribat el 2-0 d'Esquerdinha que ha aprofitat una passada de Dyego per superar Jesús Herrero. Els d'Andreu Plaza han tingut ocasions per fer el tercer, però, abans del descans, el Movistar Inter ha pogut retallar distàncies amb un gol de Daniel, en una jugada d'estratègia.

Quan quedaven cinc minuts per al final, Rivillos ha situat el tercer gol per al Barça. Però, poc després, l'Inter ha marcat el 3-2 a través de Bebe, en un marcador que ja no s'ha mogut. Amb aquest triomf, els blaugranes forcen el quart partit de l'eliminatòria i han evitat que l'equip madrileny es proclamés campió de Lliga.