Eurolliga

El Barça Lassa perd a la pista del Brose Baskets i es complica el futur a l'Eurolliga (74-70)

Els blaugrana han fet un molt mal partit contra el campió alemany i ha fet un pas enrere en les seves aspiracions de classificar-se per als quarts de final

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa ha encaixat a la pista del Brose Baskets la quarta derrota en sis jornades al Top16 de l'Eurolliga i ha fet un pas enrere en les seves aspiracions de classificar-se per als quarts de final (74-70). Els blaugrana han fet un molt mal partit contra el campió alemany, que s'ha acabat imposant amb solvència tot i les seves enormes mancances en el joc exterior.

El Barça, poc inspirat en atac, ha dissimulat els seus defectes gràcies al talent de Doellman, encertat en els primers minuts. Però el domini inicial dels blaugrana no ha tingut continuïtat i al descans s'ha arribat amb un escarransit 35 a 32 a favor dels locals.

En l'inici de la represa, el Brose Baskets ha obert una petita escletxa aprofitant el desconcert dels homes de Xavi Pascual, tous en defensa i desencertats en atac. Amb Tomic anul·lat i un joc interior innexistent, el Barça s'ha vist superat i no ha tingut capacitat de reacció. En el tram final, els blaugrana han maquillat una derrota que els complica molt el futur a la màxima competició europea.