Ante Tomic, pivot del Barça, en una imatge recent (EFE)
Bàsquet

El Barça Lassa juga el primer partit de quarts de final de l'Eurolliga a la pista de l'Efes

L'equip blaugrana buscarà aquesta tarda (19.00) un triomf al Sinan Erden d'Istanbul per decantar el seu favor el factor pista

Actualitzat

El Barça Lassa juga aquesta tarda (19.00) el primer partit dels quarts de final de l'Eurolliga, a la pista de l'Anadolu Efes. El desig de l'equip blaugrana és tornar a jugar una Final Four cinc anys després, però abans haurà de superar l'equip turc, i no serà una tasca senzilla. Sobretot, perquè el Barça té el factor pista en contra i haurà de jugar els dos primers partits del play-off a Istanbul, avui i divendres, abans que la sèrie viatgi al Palau Blaugrana.

Svetislav Pesic va confirmar en la roda de premsa prèvia que Kevin Séraphin no arriba a temps per als dos primers partits de la sèrie, per culpa dels problemes al genoll que li impedeixen jugar des del mes passat. El tècnic del Barça, però, no ha volgut escudar-se en aquesta absència i veu el seu equip preparat per assaltar el Sinan Erden. El precedent de la fase regular no és gaire esperançador: a la pista turca, el Barça va perdre de 22 punts (92-70) deixant-se pel camí el basket-average respecte a l'equip turc.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut