El Barça s'ha imposat clarament al Morabanc Andorra i ja és semifinalista de la Lliga ACB (@FCBbasket)

El Barça Lassa derrota el Morabanc Andorra (91-71) i ja és semifinalista de l'ACB

Els de Pesic han dominat clarament el tercer duel de la sèrie

L'Andorra ha arrencat el tercer i definitiu partit alegre. Al ritme d'aquest base total que és Albicy. Heurtel no el podia parar i el blaugrana, tampoc anava fi en terreny ofensiu. Tot ha canviat amb l'entrada de Pau Ribas. Més presència defensiva i enorme encert del base-escorta català. A més, ha trobat un aliat interior perfecte per pujar el ritme defensiu. Jared Reynolds, el fitxatge recent, aquesta vegada sí, ha tingut impacte.

El canvi de guió ha estat tan gran que els de Peñarroya s'han vist 15 punts a sota al segon quart. I estaven desbordats en un aspecte clau, el rebot. Han aconseguit retallar la diferència a 4 i deixar-ho en 8 a sota abans del descans. Però més per descuits dels de Pesic. Els símptomes andorrans no eren positius. La seva gran arma, el triple, estava obturada. Tot el contrari pel Barça.

Atenció a Claver al tercer quart. Tres triples absolutament consecutius per rebentar el matx. Els blaugrana s'han enfilat a 20 i la sèrie s'ha acabat aquí. En l'equador del tercer període. Amb un peatge pels locals, la lesió de Pau Ribas, un dels millors. Caldrà veure com arriba al primer partit de les semifinals, dilluns a la pista del Baskonia. L'Andorra s'ha acomiadat amb un mal partit, però amb una altra molt bona temporada.

Tomas Satoransky he presenciat la victòria del Barça al Palau.