L'Arena de Minsk acollirà la "final four" de la Champions de futbol sala (@FCBfutbolsala)
futbol sala champions league

El Barça jugarà la "final four" de la Champions a l'Arena de Minsk

El Barça lluitarà per aconseguir la tercera copa d'Europa a finals d'abril del 2020 a Bielorússia. La UEFA ha fet oficial que l'Arena de Minsk serà l'escenari de la "final four" de la Champions. Els blaugranes tindran com a possibles rivals El Pozo Múrcia, el KPRF (Rússia) i el Tyumen (Rússia)

Xavi LorenteActualitzat

La tercera Champions passa per Minsk. El Barça de futbol sala tornarà a Bielorússia per jugar la "final four" de la UEFA Futsal Cup. Fa unes setmanes, a la mateixa ciutat de Minsk, ja va aconseguir el bitllet per jugar la fase final de la competició. El pavelló, però, no serà el mateix que el de la Ronda Elit. L'Arena de Minsk és una instal·lació modèlica amb capacitat per a 15.000 espectadors. La UEFA ha sorprès tothom, ja que les travesses apuntaven a Múrcia o Moscou com a grans candidates a acollir l'esdeveniment, que es disputarà entre el 23 i el 26 d'abril del 2020 amb dates i horaris exactes per confirmar. 

El Barça encara no sap quin serà el seu rival a les semifinals de la competició. Més endavant es farà el sorteig entre els 4 aspirants al títol per determinar els emparellaments. El Pozo de Múrcia, el KPRF (Rússia) i el Tyumen (Rússia) són els altres tres equips que queden vius en aquesta Champions.

 

Anar al contingut