El Barça sabrà divendres quin serà el seu rival als quarts de final
Lliga de Campions

El Barça ja coneix els seus possibles rivals a quarts de final

Ja s'han completat els quarts de final de la Champions League 2017-2018. La Liga hi aporta 3 equips; la Premiere i la Sèrie A italiana, 2, i la Bundesliga, 1. Aquest divendres es farà el sorteig que definirà els emparellaments.

Actualitzat

Divendres, dia 16, es farà el sorteig dels emparellaments dels quarts de final de la Champions 2017-2018. L'acte tindrà lloc a Nyon, Suïssa, i es podrà veure en directe per TV3 i Esport3 (12.00).

La Liga hi tindrà tres representants: Barça, Reial Madrid i Sevilla. La Premiere League anglesa, dos: Manchester City i Liverpool. També en tindrà dos la sèrie A italiana: Juventus i Roma. Per la seva banda, el representant de la Bundesliga, el Bayern de Munic, completarà el bombo.

El sorteig serà lliure. Per tant, el Barça, a diferència d'altres fases de la competició, es podrà enfrontar amb qualsevol dels equips classificats.

Reial Madrid

Tercers a La Liga, a 15 punts del Barça, i eliminats de la Copa del Rei, el blancs continuen vius en el seu torneig. Defensen el títol i és l'única opció que tenen de salvar la temporada. Arriben a quarts eliminant sense problemes el París Saint-Germain.

Sevilla

A La Liga ocupen plaça europea. Estan classificats per a la final de la Copa del Rei, que jugaran contra el Barça. Han passat a quarts d'una manera històrica: derrotant el Manchester United a Old Trafford.

Manchester City

Els de Pep Guardiola han guanyat la Copa de la Lliga anglesa i són a punt d'adjudicar-se la Premiere. La Champions és el gran repte dels "Citizens". Arriben a quarts després d'eliminar el Basilea. Van guanyar a Suïssa (0-5), però en el partit de tornada van perdre a casa (1-2).

Liverpool

Quarts a la Premiere, fet que els donaria la classificació per a la pròxima Champions, els "Reds" es van desfer amb solvència del Porto a quarts. Van golejar els portuguesos (0-5) a domicili i van convertir la tornada en un pur tràmit.

Juventus

Els torinesos lideren la lliga italiana, però només avantatgen el Nàpols en un punt. Jugaran la final de la Copa contra el Milan. Van eliminar en vuitens al Tottenham. Empat a Torí i victòria a Londres.

Roma

La Roma, tercera a la lliga, és molt lluny del títol de la Sèrie A. També està fora de la Copa. La Champions és el torneig que il·lusiona els homes d'Eusebio di Francesco. Han passat derrotant el Xakhtar gràcies al valor dels gols a camp contrari.

Bayern Munic

És el virtual campió de la Bundesliga: avantatja en 20 punts el segon classificat, el Schalke 04. És a semifinals de la Copa alemanya, on es veurà les cares amb el Bayer Leverkusen. No ha tingut rival en el Besiktas per passar als quarts de final.

 

 

Anar al contingut