Lliga de Campions

El Barça ja coneix els set possibles rivals als vuitens de final de la Lliga de Campions

El Barça, classificat com a primer del grup H, ja coneix el nom dels set possibles rivals als vuitens de final de la Lliga de Campions. Són el Bayer Leverkusen, el Galatasaray, l'Olympiacos, el Manchester City, el Schalke 04, l'Arsenal i el Zenit de Sant Petersburg. El sorteig de la pròxima ronda de la competició es farà dilluns 16 de desembre, a Nyon.

Actualitzat

El Barça, classificat com a primer del grup H, ja coneix el nom dels set possibles rivals als vuitens de final de la Lliga de Campions. Són el Bayer Leverkusen, el Galatasaray, l'Olympiacos, el Manchester City, el Schalke 04, l'Arsenal i el Zenit de Sant Petersburg. El sorteig de la pròxima ronda de la competició es farà dilluns 16 de desembre,k a Nyon. L'anada de l'eliminatòria es disputarà el 18, 19, 25 o 26 de febrer i la tornada l'11, 12, 18 o 19 de març.

Els 16 clubs classificats per als vuitens són els següents:

Primers de grup (tornada a casa): Manchester United, Reial Madrid, PSG, Bayern de Munic, Chelsea, Borussia Dortmund, Atlètic de Madrid i Barça.

Segons de grup: Bayer Leverkusen, Galatasaray, Olympiacos, Manchester City, Schalke 04, Arsenal, Zenit de Sant Petersburg i Milan.

El sorteig no pot aparellar equips de la mateixa federació o que hagin coincidit en la fase de grups.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut