Barça

El Barça i l'Inter de Milà arriben a un principi d'acord per al traspàs del lateral esquerre Maxwell

El Barça i l'Inter de Milà han arribat a un principi d'acord per al traspàs del lateral esquerre Maxwell. D'aquesta manera, el club blaugrana ha buscat una alternativa davant de les elevades pretensions econòmiques del Dépor pel traspàs de Filipe Luis. Maxwell té 27 anys i ha jugat les tres últimes temporades al club "nerazzurro", on ha guanyat l'Scudetto. Un cop s'hagi estampat la firma, el defensa brasiler serà blaugrana fins a l'estiu del 2014 i el seu fitxatge costarà 4 milions i mig d'euros. S'espera que arribi avui a la capital catalana i que divendres pugui ser presentat.

Actualitzat
Apuntin aquest nom tan llarg: Scherrer Cabelino Maxwell Andrade. Però s'hauran d'acostumar a anomenar-lo Maxwell quan es refereixin al nou lateral esquerre del Barça. Amb 27 anys, té una llarga experiència en el futbol europeu. Ha jugat les últimes tres temporades a l'Inter de Milà, on ha disputat 79 partits i ha marcat 2 gols.
 
Debut europeu a l'Ajax

Va arribar a Europa de la mà de Ronald Koeman, que el va incorporar a l'Ajax quan tenia només 19 anys. Amb el conjunt d'Amsterdam va jugar cinc temporades i va aconseguir dues lligues i dues supercopes holandeses.

Maxwell ja ha iniciat la pretemporada amb l'Inter de Mourinho, que aquests dies fa una gira pels Estats Units. Si l'operació es concreta, tornarà a la Costa Oest, a finals de mes, amb el Barça de Guardiola.

Lendoiro arriba tard

El Barça va anunciar l'acord per Maxwell ahir a les nou i dos minuts. Exactament 31 minuts més tard, el Deportivo va enviar a les oficines blaugranes una contraproposta pel traspàs de Filipe Luis. Augusto César Lendoiro acceptava una rebaixa en el preu fixat pel lateral i s'aproximava a l'oferta del Barça.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut