FC Barcelona

El Barça i l'Argentina arriben a un acord per dosificar Messi i evitar-li així possibles lesions

Assegurar el bon estat físic de Leo Messi i aprofitar el seu excel·lent moment de forma. Aquest és l'objectiu comú que tant el Barça i l'Argentina persegueixen per afrontar amb més garanties els seus immediats compromisos: la Lliga els blaugrana, i la qualificació per al Mundial 2010 els "albiceleste". Per això Txiki Begiristain i el president de la Federació Argentina, Julio Grondona, s'han reunit aquest divendres a Buenos Aires i han acabat acordant dosificar el davanter i evitar així possibles lesions que puguin afectar el seu rendiment.

Actualitzat

Leo Messi és ara mateix el centre de les atencions -també de les preocupacions- de la selecció argentina i el Barça. Tant la Federació sud-americana com el club blaugrana tenen entre les seves màximes prioritats conservar el bon estat físic del davanter per tal d'evitar-li possibles lesions.

Per això Txiki Begiristain i Julio Grondona s'han reunit aquest divendres a Buenos Aires. Després de preparar un pla específic per al jugador i dosificar-lo en moltíssims dels partits d'aquest temporada, el Barça té la intenció que l'Argentina faci el mateix, i afortunadament per als interessos culers, els màxims responsables "albicelestes" s'han avingut a no forçar la participació de Messi amb la selecció del seu país.   

D'aquesta manera s'evita que Messi es carregui de minuts i recaigui en alguna de les lesions musculars que tants maldecaps li han provocat les últimes setmanes. Enmig d'aquest clima d'entesa, Messi s'ha recuperat ja de la lleu sobrecàrrega que l'ha incomodat els darrers dies i segurament jugarà dissabte contra l'Uruguai encara que, segurament, no ho farà en l'amistós del 18 de novembre a Escòcia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut