El Barça confia que Abrines segueixi en la bona línia demostrada a Belgrad. (Foto: EFE)
Bàsquet

El Barça i la Penya juguen aquesta jornada a Esport3

Esport3 transmetrà aquest cap de setmana els partits de la setena jornada de la Lliga Endesa que enfrontaran amb el Barça amb el Río Natura Monbus (dissabte, 20.30) i el FIATC Joventut amb el CAI Saragossa (diumenge, 12.15).

Actualitzat

Esport3 transmetrà aquest cap de setmana els partits de la setena jornada de la Lliga Endesa que enfrontaran el Barça amb el Río Natura Monbús i el FIATC Joventut amb el CAI Saragossa. 

Els blaugrana visitaran la pista del conjunt gallec dissabte (20.30) amb la intenció de refer-se de la inesperada derrota de la jornada anterior a Bilbao. L'Obradoiro sembla un rival propici, ja que només ha guanyat un partit aquesta temporada (a domicili davant del Fuenlabrada) i encara no coneix la victòria en el Multiusos Fontes do Sar.

El Barça ha viatjat a Santiago de Compostel·la, on ha guanyat els quatre partits que ha disputat en ACB, directament des de Belgrad. Ho ha fet amb un aire optimista després d'una victòria convincent al sempre difícil feu del Partizan.

Xavi Pascual segueix sense poder comptar amb els lesionats Brad Oleson i Erazem Lorbek, però, amb tot, el fons d'armari de la seva plantilla és inacabable. Navarro, a poc a poc, va agafant el to físic i està a tres triples dels 1.000 en ACB. Abrines, per fi, sembla haver fet un pas endavant aquesta temporada. Si Dorsey i Nachbar acompanyen Tomic i Lampe com cal a la pintura, el Barcelona serà un rival temible per al conjunt local.

La Penya també jugarà a fora, en aquest cas a la pista del CAI (diumenge, 12.15), un dels equips més potents de la competició (sisè a la taula) i on es retrobarà amb els seu excapità, Pere Tomàs, que ha arribat aquesta temporada al club aragonès.

La jove plantilla de Salva Maldonado arribarà en línia ascendent després d'una victòria espectacular a Gran Canària. Els badalonins s'han situat vuitens amb un balanç de 3 de 3 i s'han destacat com un dels equips més forts fora de casa.

L'ultim dels equips catalans a jugar aquest cap de setmana sera el Bruixa d'Or Manresa, que rebrà el Laboral Kutxa diumenge a les 19.00.

Anar al contingut