HOQUEI PATINS

El Barça i el Caprabo Igualada agafen avantatge de dos a un en els "play-off"

El Barça i el Caprabo Igualada han agafat avantatge de 2 a 1 en els "play-off" semifinals de la lliga d'hoquei patins, que disputen, respectivament, contra el Liceo de la Corunya i el Viva Habitat Blanes. Els quarts partits es juguen diumenge i dimarts es disputarien els cinquens, si fos necessari.

A la Corunya, el Barcelona d'hoquei patins torna a dominar l'eliminatòria de semifinals. Els homes de Carlos Figueroa no van deixar cap opció al Liceo i, amb la victòria per 2 a 5, li van tornar la derrota del Palau en el segon partit. A Riazor, els catalans van tenyir de blaugrana el partit. Quatre llançaments de David Páez, dos des del punt de penal, van convertir el barcelonista en l'autor material de la victòria. Busquets va fer el gol restant d'un marcador que en el minut 42 reflectia un 1 a 5. Al final, un gol estèril dels gallecs va deixar el 2 a 5 definitiu i, amb una victòria demà, també a Riazor, els barcelonistes es classificarien per a la final. En tot cas, han recuperat el factor pista. L'Igualada es troba en la mateixa situació favorable. Dominen en els "play-off" de semifinals pel títol de lliga per 1 a 2, però en aquest cas després d'un tercer partit molt equilibrat que es va acabar decidint en la tanda de penals. El Blanes i l'Igualada empataven a 1 al final del temps reglamentari. En la pròrroga no hi va haver canvis i Cabestany, amb aquest llançament, va fer possible la victòria de l'Igualada en els penals.