El Barça guanya el torneig de futbol 7 davant el Benfica amb un gol d'or de Gerard (2-1)

Un gran futbol és el que han fet els alevins del Barça, que han tingut el suport d'Andrés Iniesta abans de començar la final del torneig internacional de futbol 7 disputat a Arona (Tenerife). El matx davant el Benfica ha acabat amb empat a 1 després dels 40 minuts, i el Barça ha guanyat, finalment, per 2-1 en el minut 2 de la pròrroga, amb un gol de Gerard, que ja havia fet el primer. Pel camí han quedat el Benfica, el Reial Madrid i la selecció del Camerun, entre altres.

En el minut 6 de la primera part ha arribat l'1-0 en una jugada mestra, de tiralínies. Ha tret la pilota el porter Marc Vergara, l'ha agafat el camerunès Olivier Moussima, que ha passat a Gerard Deulofeu. Aquest ha marcat i s'ha quedat clavat per celebrar el gol. El Benfica ha disposat de diverses ocasions de gol amb xuts potents de Guilherme Matos. Acabada la mitja part de vint minuts, els entrenadors han esperonat els jugadors. Sergi Domènech, com havia promès als seus porters, ha fet entrar Pol Busquets en lloc de Marc.

El Benfica ha començat amb més força i, en el minut 5 de la segona part, Bernardo Silva ha empatat. A la sortida d'un córner ha xutat i en dos temps ha batut el porter. Amb aquest resultat s'ha arribat al final d'aquesta meitat, que ha obligat a una pròrroga de 5 minuts amb gol d'or. I ha estat Gerard, nomenat el millor jugador del torneig, qui ha fet el 2-1, el gol de la victòria. Joan Antoni Samaranch ha entregat la copa de campions.