El Barça guanya el Saragossa (2-1), però queda fora de les semifinals de la Copa del Rei

El Barça ha quedat eliminat de la Copa del Rei. Els blaugrana han guanyat el Saragossa en la tornada dels quarts de final per 2-1, però el resultat del partit d'anada (4-2) ha classificat l'equip aragonès, que jugarà contra el Reial Madrid. El Barça ha tornat a donar una bona imatge, tot i jugar tota la segona part amb un home menys per l'expulsió de Ronaldinho amb una rigorosa vermella directa en el minut 37. Messi, en el minut 41, ha marcat el primer gol del partit, però Óscar, amb un espectacular xut, ha empatat. Larsson, en temps afegit, ha signat el 2-1 definitiu.

El Barça ha estat conscient des de l'inici del partit que necessitava fer un bon partit i pressionar en defensa si volia capgirar l'eliminatòria i deixar fora el Saragossa dels quarts de final de la Copa del Rei. Messi, Deco, Ronaldinho i Giuly han estat la referència ofensiva de l'equip de Frank Rijkaard, que ha deixat Larsson a la banqueta. En els primers vuit minuts ha estat l'argentí qui ha tingut les primeres ocasions de l'equip blaugrana, però la més clara ha arribat en el minut 19, quan Ronaldinho ha fet una centrada mil·limètrica al cap de Márquez que un defensa del Saragossa ha tret de sota els pals. Giuly ha enviat el rebot al travesser en la jugada més clara del Barça. Només dos minuts després, Ronaldinho, molt motivat en els primers minuts de joc, ha estat a punt d'inaugurar el marcador. Però de les ocasions del Barça ha arribat el perill del Saragossa. Primer en una jugada de Cani que ha fet lluir Jorquera amb un potent xut que el porter català ha pogut desviar a córner. Pocs minuts després, el porter gironí del Barça ha tornat a ser providencial en un cop de cap d'Ewerton a boca de canó. Abans dels descans el protagonista del partit ha estat l'àrbitre del partit, Rodríguez Santiago, que ha expulsat Ronaldinho per una entrada a Cani. Una decisió molt discutida pels jugadors blaugrana i que ha acabat d'encendre els ànims del Camp Nou. Però ha estat en el moment en què el Barça jugava amb deu quan ha arribat el primer gol. L'ha començat un inspirat Deco que ha donat una passada a Giuly i el francès ha fet la passada de la mort a Messi perquè l'argentí de cap obrís el marcador. Amb l'1-0 s'ha arribat al descans. En la segona metitat, el Barça ha seguit buscant el segon gol que el classificava per a una de les semifinals de la Copa i Iniesta ha estat a punt d'aconseguir-lo, però el xut creuat des de fora l'àrea ha anat al pal. Però en el minut 65 Óscar ha marcat un golàs que ha caigut com una gerra d'aigua freda al Camp Nou. Un xut creuat des de fora de l'àrea imparable que ha empatat el partit a un. El Barça necessitava dos gols per capgirar l'eliminatòria i s'ha llançat a l'atac. Rijkaard ha fet entrar Larsson per intentar la remuntada. El davanter suec ha estat objecte de penal que l'àrbitre no ha castigat. El mateix Larsson ha donat un xic d'esperança als aficionats quan en el temps afegit ha marcat el 2-1. Encara quedaven quatre minuts per marcar el tercer, però l'àrbitre, amb ganes de protagonisme, ha xiulat el final abans d'hora davant la indignació dels jugadors del Barça.