Eurolliga

El Barça guanya el Madrid en un partit èpic i el Palau demana la dimissió de Joan Laporta

El Palau Blaugrana ha rebut el president del Barça, Joan Laporta, amb xiulets, pancartes, mocadorada i crits amb què els aficionats li demanaven la dimissió. Unes protestes que ràpidament s'han transformat en crits de suport als seus jugadors. Un suport que la plantilla blaugrana ha sabut aprofitar per guanyar el Madrid en el segon partit de la lligueta del Top 16 de l'Eurolliga (84-71). Un matx de molt desgast físic, on ha destacat el capità, Rodrigo de la Fuente.

L'ambient de crispació que s'ha viscut en els prolegòmens del partit, amb mocadors i xiulets en contra de Joan Laporta, s'ha transformat en crits de suport a l'equip en un partit de bàsquet ple d'emoció. El debut de Manolo Flores a la banqueta del Barça ha significat un canvi d'imatge en l'equip, que ha aconseguit una importantíssima victòria davant el Reial Madrid, en el segon partit de la lligueta Top 16. No ha estat fins a l'últim quart quan el Barça s'ha imposat a l'equip de Malkovic. Al descans s'ha arribat amb empat a 37 punts. Els 25 punts del base madridista Bennett, amb 4 triples de 10 intents, han estat clau en l'equip blanc, que ha plantat cara als blaugrana en tot moment. Peró, els jugadors del Barça han demostrat la seva qualitat i han fet un partit que els permet seguir somiant en la Final Four i enfilar la seva recuperació. Un parcial de 25-12 en els últims 10 minuts de partit ha estat clau per a la victòria final del Barça. La defensa zonal que ha plantejat Flores per preservar els seus jugadors de les faltes personals en els dos últims períodes ha creat molts problemes a un Madrid que només ha trobat efectivitat en Bennett. Navarro, 20 punts, amb 14 tirs lliures de 14 intents; Bodiroga, 16; Fucka, 15; Ilievski, 14; De la Fuente, 12. Tots ells han fet un bon treball d'equip que s'ha vist recompensat amb la victòria. Diumenge, els blaugrana s'enfrontaran amb l'Estudiantes en l'ACB, al Palau, un altre partit per confirmar la recuperació dels catalans.