El Barça guanya de 42 punts l'Iberostar Tenerife en els quarts de final de la Copa del Rei (102-60)

Els 42 punts de marge final amb què el F. C. Barcelona ha derrotat l'Iberostar Tenerife marquen un rècord a la història de la Copa ACB. Els blaugrana han deixat sentenciat el partit al descans, quan ja guanyaven de 20. Una diferència insalvable per a un equip que ha acusat molt la marxa a la lliga turca del seu millor jugador, el pivot Blagota Sekulic. L'entrenador blaugrana ha pogut repartir minuts en la segona meitat entre els seus jugadors, i tots han acabat anotant (6 ho han fet en dobles dígits).

El F. C. Barcelona ha iniciat l'enfrontament amb un ritme ràpid en atac, de la mà de Marcelinho Huertas, i imposant la seva major alçada en defensa. Un parcial de 10 a 0 ha fet marxar els blaugrana 20 a 9 en el marcador. Els tinerfenys, però, han reduït el marge fins a un 22 a 16 al final del primer quart després de dues personals dels jugadors del Barça en els últims 10 segons. En el segon quart, els de Xavi Pascual s'han posat 13 amunt  amb un triple d'Oleson en una jugada en què han capturat 4 rebots en atac seguits.

Els canaris han passat llavors a una defensa molt tancada per minvar la seva inferioritat en centímetres, i han deixat oberta una porta que Abrines ha obert de bat a bat amb 2 triples més. Aprofitant les errades rivals en el llançament i el seu domini del rebot, el Barça ha començat a córrer. Al descans, dominava de 20, 54 a 34, després d'anotar 32 punts en aquests 10 minuts.

Arribats a aquest punt, el partit estava decidit i tots dos equips ho sabien. Així que els jugadors s'han dedicat a intercanviar cistelles esperant que el temps de joc s'exhaurís, mentre els seus entrenadors lluitaven perquè no es perdés totalment la tensió competitiva. Xavi Pascual ha pogut repartir minuts entre els seus jugadors i així tenir-los més descansats per la semifinal d'aquest dissabte enfront el València Bàsket. I mentres tant, les diferències seguien augmentant fins al 102 a 60 final que quedarà inscrit al llibre de rècords de la competició.