UEFA

El Barça guanya al camp del Panionios grec (0-3), amb gols de Luis García, Kluivert i Xavi

El Barça va resoldre ahir a la tarda còmodament el compromís en la Copa de la UEFA, en imposar-se en el partit d'anada de la segona eliminatòria al Panionios d'Atenes, per 0-3. Els gols van ser obra de Luis García, que s'estrenava com a golejador al Barça, de Kluivert, que va entrar a la segona part en substitució de Saviola, i de Xavi, amb un gran llançament de falta ja en temps de descompte. L'holandès es va retrobar amb el gol, després d'un mes i mig de sequera, concretament, des del partit d'anada al camp del Púchov. L'equip de Rijkaard es va tornar a trobar un rival molt dèbil, que va tenir escasses ocasions de gol.

Ben aviat, el Panionios va prendre consciència que tenia ben poca cosa a fer davant del Barça. L'equip grec era molt limitat tècnicament, i la superioritat dels blaugranes, en els primers 45 minuts, va ser molt gran. L'omnipresència de Ronaldinho, buscant la pilota a tot arreu, i, sobretot, l'empenta de Luis García, van ser la clau del domini dels de Rijkaard. Els grecs només van disposar d'una ocasió, en el minut 27, amb un xut de Giuliano que va sortir una mica alt. Després, ocasions i més ocasions del Barça. Luis García ho va provar tres cops en sis minuts, i tots tres cops es va trobar davant el porter dels grecs, Drobny. El tercer cop, però, quan quedaven dos minuts per al descans, Drobny no va poder refusar prou el xut de Luis García i la pilota, gairebé plorant, ha acabat entrant a la porteria. Amb el zero a un es va arribar al descans. En la segona part, va entrar al terreny de joc Patrick Kluivert, per substituir Saviola. Va ser el mateix holandès l'encarregat de fer el segon gol, només un minut després de trepitjar la gespa del Nueva Esmirna d'Atenes. Ja en temps de descompte, Xavi va fer el tercer amb un gran llançament de falta, ja en temps de descompte.