Umtiti ha penjat aquesta fotografia somrient (@samumtiti)
Barça

Umtiti torna a tenir molèsties al genoll esquerre i fa treball específic al marge del grup

El central francès, que ha penjat un missatge a les xarxes socials assegurant que tot va bé, no s'ha pogut entrenar amb els companys ja que torna a tenir mal al mateix genoll que l'ha tingut de baixa gran part de la temporada

Actualitzat

Després de la classificació per a les semifinals de la Lliga de Campions, el FC Barcelona ha tornat aquest dimecres als entrenaments amb la mirada posada en el partit de Lliga de dissabte davant la Reial Societat al Camp Nou. L'equip d'Ernesto Valverde, que espera anar sumant més victòries cap a la consecució del títol, ha fet una sessió de recuperació per als futbolistes que van participar en la victòria davant el Manchester United (3-0).

Thomas Vermaelen, amb problemes físics, ha fet una part de l'entrenament amb el grup, mentre que Samuel Umtiti ha realitzat treball específic. El central francès no s'ha pogut entrenar amb els seus companys ja que ha tornat a recaure de les molèsties al genoll esquerre. Umtiti ja es va perdre gran part de la temporada pels problemes que arrossega al cartílag però continua ferm en la idea de no operar-se tot i que els serveis mèdics li aconsellen que la millor solució és passar pel quiròfan.

Aliè als problemes físics que l'estan minvant després del mundial, Umtiti, que només ha jugat cinc partits oficials aquesta temporada amb el Barça, ha penjat un missatge al seu compte oficial de Twitter on assegura que tot va bé amb una imatge d'ell somrient en una terrassa.

A l'entrenament hi han participat els jugadors del B Iñaki Peña, Wagué, Riqui Puig i Abel Ruiz. Els tres últims van ser convocats per al partit que el Barça va jugar la setmana passada al camp de l'Osca (0-0), en què Riqui Puig i Wagué van jugar d'inici.

L'equip barcelonista tindrà festa dijous i tornarà a entrenar-se divendres a partir de les 18.00 hores. Abans el tècnic, Ernesto Valverde, oferirà una roda de premsa prèvia al partit contra la Reial Societat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut