Barça

El Barça fa embogir l'afició palestina en la primera aturada del Tour per la Pau

La població de Betlem, primera etapa del Tour per la Pau del F. C. Barcelona a l'Orient Mitjà, ha entrat en èxtasi amb el pas dels jugadors i directius pels seus carrers, on han visitat la basílica de la Nativitat, i han estat rebuts amb tots els honors pel president palestí, Mahmud Abbas. La maratoniana jornada d'actes ha acabat amb un clínic dels jugadors amb nens palestins a l'estadi de Dura, molt a prop de la ciutat d'Hebron.

Actualitzat
La població de Betlem, primera etapa del Tour per la Pau del F. C. Barcelona a l'Orient Mitjà, ha entrat en èxtasi amb el pas dels jugadors i directius pels seus carrers, on han visitat la basílica de la Nativitat i han estat rebuts amb tots els honors pel president palestí Mahmud Abbas. La maratoniana jornada d'actes ha acabat amb un clínic dels jugadors amb nens palestins a l'estadi de Dura, molt a prop de la ciutat d'Hebron.

Després del partit d'ahir a la nit al Trofeu Joan Gamper, contra el Santos, aquest dissabte ha tocat matinar i marxar cap a Israel i Palestina en l'anomenat Tour per la Pau. Es tracta del pas previ a la gira asiàtica que encara ha de portar l'equip blaugrana a disputar dos amistosos: un a Tailàndia i un altre a Malàisia, abans que comenci la temporada oficial, d'aquí a dues setmanes.

Recepció amb Mahmud Abbas
           
L'equip del Barça, envoltat de fortes mesures de seguretat, s'ha reunit amb el president de l'Autoritat Palestina, Mahmud Abbas, que ha rebut el president blaugrana, Sandro Rosell, amb honors de cap d'estat. Abans, els jugadors del Barça també han aprofitat per visitar la basílica de la Nativitat i s'han reunit amb el màxim representant de l'esport palestí, Abu Rami, que és el president de la Federació de Futbol de Palestina i del seu Comitè Olímpic.
 
El club tenia la idea inicial de jugar un partit amistós contra un combinat de jugador palestins i israelians, però la proposta no va tirar endavant. L'alternativa ha estat fer clínics d'entrenament per a nens, un a la ciutat palestina de Dura, molt a prop d'Hebron, i un altre aquest diumenge al Bloomfield Stadium, a la ciutat israeliana de Tel Aviv. Totes dues sessions, es poden seguir, en directe, pel canal Esport3. La d'aquest diumenge està prevista a 2/4 de 6 de la tarda, hora catalana.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut