Actualitat blaugrana

El Barça estrena la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb un entrenament en família

Entre els jugadors que han marxat amb les seves seleccions i els lesionats, la plantilla del primer equip del Barça ha quedat reduïda a quatre gats. Bé, exactament, han estat cinc els jugadors del primer equip que s'han quedat a Barcelona. Atesa l'escassetat de recursos humans, fins i tot Rijkaard s'ha donat festa a si mateix, tot i que Valdés, Jorquera, Ezquerro i Silvynho han anat a entrenar-se a la nova Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí amb el Barça B. Oleguer s'ha quedat a les instal·lacions de la Masia fent un treball de recuperació específic.

Actualitzat

El que queda de la primera plantilla del conjunt blaugrana s'ha entrenat aquest dimecres per primera vegada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, tot i que ho ha fet només amb quatre futbolistes del primer equip, a causa de les tretze absències que han provocat les convocatòries de les seleccions. Des que la Ciutat Esportiva va ser inaugurada, l'1 de juny del 2006, l'equip de Frank Rijkaard mai no s'havia entrenat a les instal·lacions, que han acollit tota l'activitat del futbol base i part de les seccions professionals.

Entrenament amb el Barça B

Amb la presència de Valdés, Jorquera, Ezquerro i Sylvinho com a única representació del primer equip -Oleguer ha fet feina de recuperació al Camp Nou-, el Barcelona ha treballat amb els jugadors del Barça B. Després de compartir diversos exercicis i rondos amb els futbolistes del filial, els dos porters del primer equip i Ezquerro i Sylvinho han completat l'entrenament amb diversos xuts a porteria.

Marc Crosas, que habitualment s'entrena amb el primer equip, s'ha retirat a meitat de la sessió d'entrenament i podria tenir un esquinç de grau al lligament lateral intern del genoll dret, que el mantindria de baixa al voltant d'una setmana.

Ciutat Esportiva Joan Gamper

La Ciutat Esportiva Joan Gamper té una superfície de 136.839 metres quadrats i sol ser l'escenari dels entrenaments del futbol base i bona part de l'activitat esportiva de les seccions. Les instal·lacions, que van tenir un cost total de 68 milions d'euros, tenen cinc camps de gespa natural, quatre de gespa artificial, un pavelló poliesportiu, un edifici de serveis i un altre per als vestidors, a més de diferents espais d'entrenament específic de porters i tecnificació.

Anar al contingut