Barça

El Barça està negociant els últims serrells del contracte de Gerardo "Tata" Martino com a substitut de Vilanova

S'espera que el Futbol Club Barcelona faci oficial en les pròximes hores el nom del substitut de Tito Vilanova. Des de l'Argentina s'ha filtrat l'acord amb el tècnic argentí Gerardo "Tata" Martino, que firmaria per tres anys i vindria acompanyat del seu ajudant, Jorge Pautasso. També portaria un preparador físic. Arribaria avui a Barcelona per firmar contracte. Martino no seuria a la banqueta en el partit amistós que el club blaugrana ha de jugar amb el Bayern dimecres.

Actualitzat
S'espera que el Futbol Club Barcelona faci oficial en les pròximes hores el nom del substitut de Tito Vilanova. Des de l'Argentina s'ha filtrat l'acord amb el tècnic argentí Gerardo "Tata" Martino, que firmaria per tres anys i vindria acompanyat del seu ajudant, Jorge Pautasso. També portaria un preparador físic. Arribaria avui a Barcelona per firmar contracte. Martino no seuria a la banqueta en el partit amistós que el club blaugrana ha de jugar amb el Bayern aquest dimecres. El Barça no ho dóna per tancat, però l'acord sembla imminent i s'estan negociant els últims serrells del seu futur contracte. Després de la junta directiva de dimarts es podria fer oficial l'acord. En principi, començaria a treballar amb la plantilla dijous.

Paral·lelament, Matías Messi, germà del jugador del Barça, ha fet un tuit donant la benvinguda al possible nou entrenador del Barça.

Gerardo Martino, més conegut com a "Tata" Martino. Actualment no tenia contracte amb cap equip. L'últim que va dirigir va ser el Newell's argentí. Anteriorment havia estat seleccionador del Paraguai. Sembla que, finalment, Tata ha guanyat la partida a Luis Enrique, l'altre candidat que en aquests últims dies ha sonat amb insistència com a possible substitut de Tito Vilanova. César Luis Menotti va ser l'últim entrenador argentí del Barça, ara fa vint-i-nou anys.

A l'espera de tancar un acord definitiu i de l'aprovació de la junta directiva del Barcelona, que s'ha de fer avui, a Gerardo Martino li pot arribar el seu gran moment amb 50 anys.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut