Messi ha estat el jugador més perillós del Barça a Lió (EFE)
Lliga de Campions

El Barça no té premi a Lió (0-0)

La falta d'encert castiga els blaugrana després d'un partit que ha controlat gairebé de principi a final. L'eliminatòria queda del tot oberta de cara a la tornada al Camp Nou, d'aquí a tres setmanes.

Maria Fernández VidalActualitzat
El Barça ha reprès la Champions al camp de l'Olympique de Lió amb ordre i intensitat. Els francesos han arrencat amb feblesa en defensa i els blaugranes n'haurien pogut treure profit en alguna de les múltiples ocasions que han tingut sobretot Messi i Dembelé. Ter Stegen ha intervingut en les poques arribades dels francesos, mentre el control del partit era dels de Valverde. Però en el tram final de la primera meitat, canvi de papers i han estat els lionesos els que podrien haver sorprès el Barça amb bones ocasions com una jugada col·lectiva que acaba Terrier.

En el segon temps, ha baixat el nivell d'intensitat i el Barça ha perdut el control del partit. L'Olympique ho ha aprofitat per generar perill amb homes com Memphis Depay, però sense gol. Messi ha estat el més insistent i perillós dels blaugranes, tot i que Luis Suárez i Coutinho, que ha entrat per Dembelé, també ho han intentat.

En els minuts finals s'han multiplicat les arribades del Barça a l'àrea rival, però els ha faltat finalització. Els de Bruno Génésio s'han limitat a defensar un empat sense gols que els facilita el partit de tornada. El Camp Nou decidirà d'aquí a tres setmanes.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut