El Barça es complica la Supercopa en perdre a Sevilla i haurà de remuntar al Camp Nou (3-1)

Al Barça se li ha posat molt coll amunt la Supercopa d'Espanya després de perdre el partit d'anada contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán per 3-1. Els blaugranes, amb un onze titular amb set jugadors del primer equip i amb Messi a la banqueta, han fet una bona primera part i fins i tot s'han avançat en el marcador per mitjà d'Ibrahimovic al minut 20. Però a la represa, els homes de Guardiola han acusat el desgast físic i s'han deixat sorprendre per un Sevilla molt més rodat. Luís Fabiano ha fet l'empat i Kanouté, per partida doble, ha culminat la remuntada local. El Barça necessitarà remuntar dos gols en el partit de tornada al Camp Nou si vol aixecar el primer títol oficial de la temporada.

Amb set jugadors del primer equip i quatre jugadors del planter: Miño, Sergi Gómez, Jonathan Dos Santos i Oriol Romeu. Així ha afrontat el Barça el primer partit oficial de la temporada al Sánchez Pizjuán. Tot i les baixes dels internacionals espanyols i amb Messi a la banqueta, els blaugranes han començat dominant un Sevilla més rodat però que s'ha vist sorprès pel joc de toc dels homes de Guardiola.

Bojan ha donat el primer avís sobre la porteria de Palop, i en el segon Ibrahimovic ha inaugurat el marcador al minut 20. El suec ha posat la punta de la bota per rematar al fons de la xarxa una centrada precisa de Maxwell. Abans, Miño s'havia lluït per refusar un xut de Navas.

Després d'una primera meitat acceptable, a la segona el Barça ha baixat molt el nivell i ha permès la remuntada dels locals. L'entrada de Messi per un exhaust Ibra dibuixava un escenari per buscar la sentència definitiva però ha passat tot el contrari. Els blaugranes han acusat el desgast físic i el Sevilla, molt més rodat, ha aconseguit empatar amb un xut de Luís Fabiano que ha passat entre les cames de Miño.

Aquest empat ha animat els locals i en l'última mitja hora el Barça ha patit de valent. L'entrada de Cigarini i Kanouté ha estat clau, perquè una passada de l'italià ha permès al davanter africà marcar el 2-1 al minut 74. I a set minuts del final, de nou Kanouté ha desfermat l'eufòria al Sánchez Pizjuán en establir el definitiu 3-1 amb un inapel·lable cop de cap sense oposició. Encara quedava temps per maquillar la derrota i Messi i Keita han tingut dues ocasions per retallar el resultat, però el segon del Barça finalment no ha arribat. La setmana que ve, en el partit de tornada, el Barça necessitarà remuntar els dos gols en contra al Camp Nou si vol aixecar el primer títol oficial de la temporada.