"PLAY-OFFS"

El Barça es complica el pas a la final de la lliga ACB en perdre davant el Tau

Les estadístiques diuen que el tercer partit és clau en les eliminatòries a cinc. El Tau ha guanyat per 85 a 81, en un partit amb moltes cares. Un primer quart horrorós del Barça i magnífic de l'equip de Vitòria i un final de partit amb una remuntada increïble, però insuficient, de l'equip d'Aíto García Reneses.

El Tau ha començat espectacularment el partit. El seu primer quart ha estat un dels millors que s'han vist aquest any a la Lliga ACB. En 10 minuts ha encistellat 33 punts, el doble dels que ha aconseguit el Barça. El partit hauria quedat definitivament sentenciat si no hagués estat perquè en el segon quart l'equip de Vitòria ha encistellat només 12 punts. El Barça no ha aprofitat aquest mal moment i gairebé no ha reduït les diferències. El partit ha fet un gir espectacular en l'últim quart. El Barça s'ho ha jugat tot a una carta i ha llimat el desavantatge fins a acostar-se a només un punt. Un parcial de 13 a 0, amb triples d'Okulaja, Rentzias i Jasikevicius, en els últims minuts del partit, ha tornat a donar opcions a l'equip d'Aíto García Reneses. Un final electritzant, ple de faltes forçades als dos bàndols, ha fet que el Tau s'hagi empoetat la victòria. Els vint-i-sis punts del lituà Sharunas Jasikevicius no han estat suficients. Dijous, el Pavelló Buesa Arena viurà el primer "match ball". Si el Tau guanya, serà a la final de la Lliga ACB.