Eurolliga

El Barça encaixa la primera derrota en el Top 16 contra el Benetton per 67-77

El Benetton de Treviso s'ha pres la revenja. El Barça, amb un joc molt trist, ha ensopegat contra l'equip italià al Palau, i ha encaixat la primera derrota en el Top 16 de l'Eurolliga, per 67-77. Nicola i Tyus Edney han estat els jugadors més destacats, amb 20 i 24 punts, respectivament. El Barça no es pot permetre cap més derrota. Aquest resultat complica enormement les opcions per repetir presència en la Final Four, ja que els blaugranes no es poden permetre una altra ensopegada.

El Barcelona ja ha començat malament en el primer quart (13-18), però les coses encara han anat molt pitjor en el segon, en què els italians han anul·lat el joc dels de Pesic completament. Els blaugranes tenien un problema molt evident, que els homes importants -Bodiroga i Navarro- no es trobaven còmodes en el joc, i ni tan sols llançaven a cistella. Els jugadors del Benetton han marxat als vestidors amb un avantatge de 15 punts en el marcador (24-39). En el tercer quart, els de Pesic han sortit força mentalitzats a retallar distàncies, però els italians han seguit amb el bon joc i amb molt d'encert. Els blaugranes intentaven buscar els bàsquets fàcils i ràpids, però els visitants responien amb cistelles. Al final d'aquest quart, el marcador havia ampliat a un la diferència respecte al tercer quart, 44-60. Quan faltaven quatre minuts per a l'acabament del partit, el Barça ha tret el caràcter que li ha faltat durant tot el partit, i ha reaccionat fins a escurçar les distàncies a onze punts, a deu al final (67-77). Tot i així, no ha servit de res l'últim esforç d'un Barça que avui s'ha trobat amb un equip al qual li entrava tot. Nicola i Tyus Edney han estat els jugadors més destacats, amb 20 i 24 punts, respectivament. El Barça no es pot permetre cap més derrota.