El Barça empata al camp de la Reial Societat (1-1) i jugarà la final de la Copa contra el Reial Madrid

El Barça jugarà la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid el 19 d'abril. Els de Martino han certificat el seu accés a l'última ronda en empatar 1-2 al camp de la Reial Societat. El global de l'eliminatòria ha estat de 3-1 a favor dels blaugranes. Messi, després d'un eslàlom sensacional, i Griezmann han fet els gols a Anoeta.

El Barça jugarà la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid el pròxim 19 d'abril. Els de Martino han certificat el seu accés a l'última ronda en empatar 1-2 al camp de la Reial Societat. El global de l'eliminatòria ha estat de 3-1 a favor dels blaugranes. Messi, després d'un eslàlom sensacional, i Griezmann han fet els gols a Anoeta.

Martino, que ha deixat Neymar fora de la convocatòria, ha apostat per un onze de gala, excepció feta del porter Pinto. Els donostiarres apel·laven a l'èpica, però el joc del Barça els ha desarmat. Monòleg blaugrana a la primera part amb la cirereta del gol de Messi en el minut 27.

Els catalans han disposat de bones ocasions en el segon temps, però els bascos no han defallit. Vela ha avisat amb un xut al pal i Griezmann, en el minut 87, ha marcat el gol de l'honor local.