Actualitat blaugrana

El Barça dóna Ronaldinho per perdut i li busca una sortida digna

Ronaldinho segueix sent el centre de totes les mirades, i sembla haver desaparegut. Continua sense fer declaracions i, el que és més preocupant, sense entrenar-se. Avui tampoc no ho ha fet, tot i que fins i tot els jugadors amb molèsties s'han deixat veure al camp de la Masia. Segons ha pogut saber TV3, el crac brasiler està molt dolgut per les acusacions de falta de professionalitat que està veient a la premsa. Laporta ja no el defensa com abans i sembla que els únics que donen la cara per ell són els companys de vestidor. El club ja ha començat a buscar-li una sortida perquè el considera un cas perdut.

Actualitzat

Els jugadors disponibles del primer equip que no es troben concentrats amb les seves seleccions i que no pateixen molèsties s'han traslladat aquest matí a Sant Joan Despí, per entrenar-se amb el Barça B i els juvenils Iago i Montoya. Hi eren Valdés, Pinto, Sylvinho, Giovani, Ezquerro i Eto'o. Márquez i Deco han seguit amb la seva recuperació a la Masia, mentre Ronaldinho i Touré ho han fet al gimnàs.

Milito amb problemes, i Touré continua amb el seu pla de treball

Gaby Milito pateix un episodi de pubàlgia i demà els serveis mèdics del club li faran proves per determinar el seu estat. El central argentí es troba al Caire amb la seva selecció, on aquesta nit havia de disputar un partit amistós contra la selecció local. Segons el comunicat mèdic "el jugador ha patit un episodi de pubàlgia durant la concentració amb la selecció argentina."

D'altra banda, Touré Yaya s'ha estat exercitant al Camp Nou fent tractament dels problemes que té a l'esquena i treball al gimnàs. El jugador va rebre ahir la segona infiltració i segueix amb el seu pla de treball específic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut