Barça

El Barça dóna per trencades les negociacions de renovació amb Víctor Valdés

Les altes pretensions econòmiques de Victor Valdés deixen a l'aire la seva renovació pel Barça. El porter vol 9 milions d'euros per temporada, però el club no està disposat a pagar-n'hi més de 6. La contraoferta del Barça ha estat proposar-li una renovació per 6 anys, en comptes de 4, però Valdés l'ha rebutjada. Les negociacions s'han estancat i només una reunió que està prevista entre Valdés i Laporta podria desencallar la situació. Per si de cas, el club blaugrana busca un relleu per a la porteria, i el nom que sona amb més força és el de Sergio Asenjo, porter del Valladolid.

Actualitzat
Es preveu un estiu difícil per a la secretaria tècnica del Barça. Si no s'havia complicat prou el mercat per fitxar un davanter, ara també haurà de fitxar un porter. Les negociacions per renovar Víctor Valdés s'han trencat. I aquesta era una de les demarcacions que tenia ben resoltes, però les posicions són tan distants que la relació s'ha trencat.

El porter ha rebutjat l'última oferta del Barça, que ha començat les negociacions per fitxar Sergio Asenjo, el jove porter del Valladolid.

Sergio Asenjo té molts números per ser el nou porter del Barça. El jugador del Valladolid, que d'aquí a 12 dies farà 20 anys, ja era un dels preferits de la secretaria tècnica del club, però ara el seu fitxatge es pot accelerar. El motiu de tot plegat, segons el Barça, són les peticions de Víctor Valdés, que demana 9 milions d'euros bruts per temporada en comptes dels 6 que li ofereix el club, i que no ha acceptat tampoc l'última oferta, d'allargar el contracte fins al 2016.

Amb aquests ingredients, Pinto continuarà al Barça i l'única elecció de Guardiola serà entre l'andalús i el castellà per la titularitat, mentre Valdés s'allunya del Camp Nou. Si arribés alguna oferta, i segons el club de moment no n'hi ha cap, s'escoltaria amb bona disposició.

Asenjo, nascut a Palència i fet al planter del Valladolid, coneix l'interès del Barça, i això és el que ha frenat el seu fitxatge per l'Atlètic de Madrid, que ja havia arribat a un acord amb el club castellà per fer efectiu un traspàs. L'acord amb els madrilenys era per 4 milions d'euros i la cessió de 2 jugadors. La seva clàusula de rescissió, amb el Valladolid, és de 5 milions i mig d'euros. Asenjo és el porter habitual de la selecció sub-21 espanyola, i ahir, per exemple, va ser clau en l'empat a zero que Bojan i companyia van aconseguir davant la selecció alemanya en l'Europeu sub-21 que s'està disputant a Suècia. Si no canvien molt les coses, i, sobretot, si Valdés no rebaixa molt les seves pretensions econòmiques, a hores d'ara sembla que el relleu a la porteria del Barça està cantat.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut