Lazarov celebra un gol en la victòria del Barça a la pista del Wacker Thun.
Handbol

El Barça d'handbol s'imposa a la pista del Wacker Thun i s'assegura el liderat del grup C (23-39)

El Barça d'handbol s'ha imposat sense problemes a la pista del Wacker Thun i s'ha assegurat de forma matemàtica la primera plaça del grup C de la Lliga de Campions. Després de l'aturada de la competició per la disputa de l'Europeu de Dinamarca, als blaugrana els ha costat agafar el ritme però quan ho han fet, no han tingut cap dificultat per derrotar el conjunt suís per 23-39.

Actualitzat

El Barça d'handbol s'ha imposat sense problemes a la pista del Wacker Thun i s'ha assegurat de forma matemàtica la primera plaça del grup C de la Lliga de Campions. Després de l'aturada de la competició per la disputa de l'Europeu de Dinamarca, als blaugrana els ha costat agafar el ritme però quan ho han fet, no han tingut cap dificultat per derrotar el conjunt suís per un contundent 23-39.

Al descans, el Barça ja dominava per quatre gols de diferència (13-17), un avantatge que ha anat augmentant de manera escandalosa en la represa. L'equip de Xavi Pascual, amb una banqueta molt més àmplia, ha aprofitat l'enorme desgast físic dels locals per sumar la setena victòria en 8 jornades i mantenir-se invicte en la màxima competició europea.

Lazarov, amb 6 gols, i Rutenka, amb 5, han estat els màxims golejadors de l'equip blaugrana, que podrà afrontar amb tota tranquil·litat les dues últimes jornades. En la pròxima rebrà el PSG al Palau Blaugrana. El Barça, que lidera amb autoritat incontestable la Lliga ASOBAL, també ha demostrat que és una piconadora a Europa.

Anar al contingut