FINAL COPA EHF

El Barça d'handbol ha de remuntar avui set gols contra el Kiel

El F.C. Barcelona d'handbol buscarà aquesta tarda el miracle de remuntar els set gols que va aconseguir a favor seu el Kiel en el partit d'anada de la final de la Copa EHF. El matx començarà a dos quarts de set de la tarda, però els bons aficionats del Barça han d'anar una hora abans al Palau, ja que a dos quarts de sis es farà l'homenatge a Òscar Grau.

Les grades del Palau Blaugrana seran, un cop més, una caldera per animar l'equip. Avui, l'equip d'handbol del Barça té com a repte els 60 minuts que queden per buscar l'únic títol europeu que encara no hi ha a les seves vitrines. Contra el Kiel alemany, els de Valero Ribera ho tenen, però, prou difícil. Han de remuntar els set gols en contra després de la derrota a l'anada, per 36 a 29. El tècnic recupera gairebé amb tota seguretat a la convocatòria el suec Mathias Franzen, que es va perdre, per lesió, el partit jugat ara fa una setmana a Alemanya. També podrà comptar amb Lazlo Nagy. L'hongarès s'ha recuperat de l'esquinç al turmell dret. L'equip confia en les seves possibilitats davant d'un rival que, tot i tenir un avantatge força important, no jugarà a especular amb aquest resultat. El partit servirà d'homenatge a Òscar Grau. La samarreta del que va ser pivot de l'equip durant 10 anys, entre el 1985 i el 1995, es penjarà al costat de les altres dues que hi ha de la secció, la de Joan Sagalès i la d'Iñaki Urdangarin.