Futbol sala

EL Barça derrota el Lobelle Santiago als penals i jugarà les semis de la Lliga de futbol sala

El FC Barcelona ha patit de valent però finalment ha certificat la seva classificació per a les semifinals dels "play-off" per al títol de Lliga de futbol sala. Els de Marc Carmona han derrotat als penals el Lobelle Santiago després d'una remuntada agònica. A la fi del primer temps, els gallecs dominaven per 2-0 però els blaugranes han forçat la pròrroga marcant dos gols en els deu últims minuts. Amb el temps reglamentari extingit, el partit s'ha hagut de decidir des del punt fatídic i, arribats a aquest moment, els catalans han estat més encertats que els gallecs.

Rafael i David han posat les coses molt de cara per als locals en fer els dos gols d'avantatge amb els quals el Lobelle ha arribat al descans. A la represa, els locals, escarmentats pel 2-4 del segon partit, han controlat el Barça fins que en els nou minuts finals han vist com Javi Rodríguez i Fernandao empataven agònicament. La pròrroga no ha donat res de sí i quan han arribat els penals els errors de Rafael, Juan Puertas i Rubi han permès que els catalans segellessin la classificació. Malgrat el penal errat per Igor, Javi Rodríguez, Saad i PC han assegurat el triomf dels de Marc Carmona. El rival dels blaugranes a les semis serà ElPozo de Múrcia.

Hi haurà tercer partit

El Caja Segovia i el Marfil Santa Coloma hauran de disputar un tercer partit per dirimir quin dels dos accedeix a les semifinals dels "play-off" de la Lliga de futbol sala. Els castellans han derrotat els catalans 2-0 i han forçat el desempat després que els colomencs guanyessin el primer enfrontament per 4-2. El tercer i definitiu partit es jugarà diumenge a la pista segoviana. El Barça, per la seva part, disputa el tercer partit de la seva eliminatòria aquesta nit amb el Santiago. Una victòria donaria als blaugranes la classificació per a les semifinals.