OK Lliga

El Barça derrota de nou el Reus i ja és a la final de l'OK Lliga

El Barça d'hoquei sobre patins va patir, però es va classificar per a la final de l'OK Lliga. Els blaugrana podien haver guanyat amb més facilitat després d'arribar al descans amb un avantatge de 0-2, però en el segon temps el Reus va reaccionar i va forçar la pròrroga. Un temps afegit que no va aclarir gaire el panorama i que va portar fins als penals, on el Barça va dominar i es va estalviar jugar un quart partit. Els que sí que arribaran fins al quart partit són el Noia i el Vic. Ahir, a Sant Sadurní, el Vic guanyava per 0-3, i domina la sèrie per 2-1.

El Vic ha recuperat el factor pista després de guanyar a casa del Noia per 0-3 i ara torna a dominar aquesta sèrie semifinal per dues victòries a una. Un xut creuat de Corominas en el minut 7 inaugurava el marcador. El tècnic del conjunt osonenc, Ferran Pujalte, va plantar molt bé el seu equip en defensa i va deixar gairebé sense capacitat ofensiva els locals. Quan faltaven dos minuts per al descans, una centrada de Roca la desviava Camprubí al fons de la xarxa. La segona meitat va ser un atac i gol del Noia, incapaç de superar un impecable Víctor Agramunt. El tercer gol del Vic, en el minut 22, obra de Pujades, va ser definitiu. El quart partit es jugarà demà, també a Sant Sadurní.