Futbol

El Barça debutarà en el Mundialet de Clubs contra el vencedor de l'América-Jeonbuk

El Barça debutarà en el Mundialet de Clubs enfrontant-se a les semifinals amb el vencedor del partit entre l'América de Mèxic i el Jeonbuk Hyundai Motors. Serà el 14 de desembre a Yokohama. El Barça es va enfrontar aquest estiu amb l'América de Mèxic durant la gira americana. Va ser a Houston el 9 d'agost. El partit va acabar amb un espectacular empat a quatre. Les victòries del Jeonbuk Hyundai Motors coreà en la Lliga de Campions de l'Àsia i de l'Al-Ahly egipci a l'Àfrica han completat el grup de sis equips participants en la Copa Mundial de Clubs de la FIFA, que es disputarà del 10 al 17 de desembre al Japó.

Actualitzat

El Club América de Mèxic (Concacaf), l'Sport Club Internacional del Brasil (Conmebol), l'Auckland City FC de Nova Zelanda (OFC) i el FC Barcelona (UEFA) seran els clubs presents en la competició, en la qual l'Al-Ahly és l'únic que ha aconseguit classificar-se per segona vegada consecutiva.

El partit inaugural, el 10 de desembre, enfrontarà el FC Auckland City amb l'Al-Ahly, i l'endemà el Jeonbuk Hyundai Motors jugarà contra el Club América. El guanyador del primer matx jugarà la semifinal contra l'Sport Club Internacional el 13 de desembre a Tòquio i el vencedor del segon partit es trobarà el Barcelona.


Anar al contingut