Thiagus Petrus, somrient durant un entrenament del Barça d'handbol (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça debuta a la Champions a la complicada pista del Pick Szeged

El conjunt blaugrana comença la màxima competició europea a la difícil pista del Pick Szeged hongarès, aquest dissabte en directe per Esport3, a partir de les 17.25

Actualitzat

Aquest cap de setmana torna la Lliga de Campions d'handbol i com cada any es podrà seguir per Esport3. Televisió de Catalunya suma 35 anys de transmissions europees dels clubs catalans d'handbol.

El primer partit serà aquest dissabte a les 17.25 i el disputaran el Pick Szeged i el Barça. En aquesta primera fase, els blaugrana han quedat enquadrats amb el potent PSG francès, el Flensburg alemany, l'Aalborg danès, el Zagreb de Croàcia, l'Elverum noruec i el Celje d'Eslovènia.

El Barça de Xavier Pascual s'ha reforçat amb el central croat Luka Cindric i el pivot Abel Serdio, amb l'objectiu de tornar a ser a la Final a 4 de Colònia, per guanyar un títol que fa quatre anys que se'ls resisteix.

Abans de l'estrena europea, el tècnic blaugrana ha avisat que el seu equip haurà de fer un partit "extraordinari" si vol guanyar.

"Estem preparats sabent que jugarem en una pista molt complicada en la qual sembla que sigui impossible guanyar perquè porten molt temps sense perdre i ens obligarà a tenir un grau màxim de concentració".

Pascual també ha advertit que el seu rival està molt bé físicament i les seves primeres parts de temporada són molt bones, però ha sentenciat que "guanyar el primer partit i fora de casa, és molt important per a nosaltres".

Anar al contingut