Pierre Oriola
Pierre Oriola, la tercera incorporació de l'era Sito Alonso
Bàsquet

Pierre Oriola jugará en el Barça Lassa las pròximes 4 temporades

Pierre Oriola jugarà al Barça les 4 pròximes temporades. El jugador ha passat la revisió mèdica i ha firmat com a nou jugador del Barça. El jugador, nascut a Tàrrega fa 24 anys, és el segon reforç per al nou projecte de Sito Alonso

RedaccióActualitzat

El jugador de Tàrrega Pierre Oriola s'incorporarà a la disciplina del Barça de bàsquet, tal com ja va avançar Catalunya Ràdio ara fa uns dies. Pierre David Oriola signa per a les pròximes 4 temporades. El pivot targarí, de 24 anys i 02:06 metres, reforçarà el joc interior blaugrana amb la seva intensitat i lluita sota el cèrcol. Prové del València Basket, on s'ha proclamat campió de la Lliga Endesa, on ha tingut un paper destacat amb 7.6 punts, 3,2 rebots en 15 minuts per partit.

El club blaugrana pagarà al voltant d'un milió d'euros més IVA en concepte de traspàs. L'ala pivot, de 24 anys, prové del València Basket, el vigent campió de l'ACB. Entre altres equips, Oriola també va jugar al Bàsquet Manresa, al Sevilla i al Força Lleida. Serà el tercer reforç del nou projecte de Sito Alonso després del base Thomas Heurtel i l'aler Adrien Moerman.

Oriola és un 2,06 de físic poderós. Aquesta última temporada, en la lliga regular, va jugar 14 minuts per partit, amb 7,3 punts i 3,4 rebots de mitjana, i amb un encert del 60% en llançaments de camp. Amb la selecció espanyola sub-20 va guanyar el bronze en l'Europeu d'Eslovènia del 2012.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut