Primera Divisió

El Barça confirma la seva recuperació a la lliga amb una golejada contra el Betis per 4-0

El Barça ha confirmat la seva recuperació en la lliga amb Antic a la banqueta i s'ha pres la revenja contra el Betis del partit de la primera volta amb una golejada per 4-0. El partit s'ha posat molt de cara per als blaugranes, que en el minut 6 ja guanyaven per 2-0 amb gols de Saviola i Cocu. La victòria blaugrana s'ha completat amb dos dianes més de Saviola, que ha estat de nou el millor jugador del Barça amb un "hat-trick". Aquesta còmoda victòria col·loca els blaugranes a sis punts de la zona europea.

En el primer minut de joc, el Barça s'ha avançat en el marcador amb un gol de Saviola, que continua en ratxa des de la marxa de Van Gaal. L'argentí ha rematat al fons de la porteria una deixada amb el cap de Kluivert en una jugada d'estratègia. En el minut 6, el Barça ha fet el segon davant de l'eufòria del públic del Camp Nou. A la sortida d'un córner, Cocu ha rematat amb el cap tot sol al segon pal. El Betis ha pogut reduir distàncies en el minut 15 després d'una sèrie de rebots a l'interior de l'àrea, però de forma miraculosa, la pilota no ha entrat al fons de la porteria de Bonano. La pilota ha picat al pal dues vegades consecutives, però la sort s'ha aliat amb el conjunt blaugrana. L'equip verd-i-blanc ha tornat a crear perill en el minut 20 amb un xut de Denilson des de la frontal de l'àrea que Bonano ha enviat a córner. En la següent jugada, Puyol ha salvat sota els pals una rematada de Fernando. Tot i el domini territorial del Betis, en el minut 40 ha arribat el 3-0 en el tercer xut del Barça entre els tres pals. En una nova jugada a pilota parada, Saviola ha aprofitat un refús de Prats per batre el porter mallorquí. A la represa, el panorama no ha canviat i, en el minut 8 de la segona part, el Barça ha fet el quart. Després d'una gran combinació entre Reiziger i Luis Enrique, Saviola ha rematat al fons de la porteria una centrada de Mendieta i ha completat el seu "hat-trick" particular. Amb el partit completament decidit, Joaquín, en el minut 81, ha pogut maquillar el marcador amb un xut que ha aturat Bonano. I en un ràpid contraatac, el Barça ha estat a punt d'arrodonir la golejada amb el 5-0, però Rivas, de forma providencial, ha salvat la rematada de Dani. En l'últim tram de partit, Prats ha evitat amb una gran aturada el cinquè gol del Barça després d'un xut de Xavi des de la frontal de l'àrea. Els blaugranes han acabat el partit jugant com han volgut i amb aquesta victòria se situen a només sis punts de les posicions europees.