Actualita blaugrana

El Barça començarà la pretemporada la setmana que ve sense els mundialistes

El Barça tornarà a la feina dilluns de la setmana que ve sense els jugadors que van participar en el Mundial d'Alemanya, amb les habituals revisions mèdiques. A partir de dimarts, Frank Rijkaard, al costat de Johan Neeskens, començarà a dirigir les dobles sessions d'entrenament al camp de la Masia. El 24 de juliol la plantilla es desplaçarà a Dinamarca, a la localitat d'Aarhus, per fer-hi un estage. La pretemporada continuarà amb una gira per Amèrica, en concret per Mèxic i els Estats Units a partir del 31 de juliol.

Actualitzat

Després de dos mesos de vacances, els jugadors, que no han participat en el Mundial, tornaran dimarts a trepitjar la gespa del camp d'entrenament de la Masia. Això sí, tots ells han seguit un pla de treball específic, que els havia assignat el club, i que havien de començar tres setmanes abans de la convocatòria per encetar la pretemporada.

A l'estage de Dinamarca, començaran a incorporar-se alguns dels jugadors que van ser a Alemanya, com Carles Puyol, Rafa Márquez, Gio, Iniesta, Xavi i Van Bommel. Per la gira d'Amèrica, s'hi afegiran la resta de jugadors: Deco, Ronaldinho i Messi.

Tant a la Masia com a Dinamarca, Frank Rijkaard té pensat dirigir una doble sessió: matinal i a la tarda, en hores en què la calor no sigui problemàtica. La força i la resistència seran els principals aspectes per treballar en aquests primers dies de pretemporada.

Nou partits entre amistosos i oficials

Durant aquesta pretemporada, el FC Barcelona disputarà nou partits entre amistosos i oficials.  A Aarhus, els de Rijkaard s'hi estaran quatre dies i disputaran el primer partit amistós contra l'AGF Aarhus. Els blaugranes ja s'hi van enfrontar la temporada passada i van guanyar per 0-4. A la gira americana, amb tots els mundialistes,  el primer amistós serà el 3 d'agost a Monterrey (Mèxic), davant el Club Tigres de la lliga mexicana. A EUA, el Barça jugarà tres partits. El primer davant el Chivas Guadalajara, el 6 d'agost; el segon contra el Club América el 9 d'agost; i el darrer enfront del New York Red Bulls, el 12 d'agost. Aquest equip juga a la Major League Soccer nord-americana.

Abans de començar la Lliga, el Barça jugarà la Supercopa d'Espanya contra l'Espanyol, el 17 i 20 d'agost, segons va determinar la Federació, tot i la disconformitat blaugrana. L'anada serà a l'Olímpic Lluís Companys i la tornada al Camp Nou. Finalment, el 25 d'agost a Mònaco els de Rijkaard disputaran la Supercopa d'Europa, com a vigents campions de la Champions, contra el Sevilla, com a campió de la UEFA,.

Anar al contingut